Scheduling and simulation - Patakyová, Jana
Simulácia a rozvrhovanie - osvedčené techniky v operačnom výskume a v priemyselnej výrobe. Kde môžeme použiť simuláciu. Základné ciele použitia metód modelovania a simulácie v procese rozvrhovania. Simulačné programy vo výrobnom rozvrhovaní. Simulačné techniky v rozvrhovaní.