Chudoba detí na Slovensku a v Českej republike - Stankovičová, Iveta
Charakteristika metodologickej a údajovej základne pre porovnania chudoby detí. Základné ukazovatele tzv. monetárnej chudoby. Sociálna situácia domácností s rôznym počtom detí. Odhad rizika chudoby rodín s deťmi podľa výsledkov modelov logistickej regresie. Výskyt rizika chudoby podľa počtu detí v Slovenskej republike a v Českej republike.