Porovnanie alternatívnych prístupov k odhadu individuálneho blahobytu domácností ohrozených rizikom chudoby - Želinský, Tomáš
Porovnanie úrovne blahobytu najchudobnejších domácností (predovšetkým rómskeho pôvodu) s využitím dvoch alternatívnych prístupov k odhadu individuálneho blahobytu. Oba navrhnuté prístupy sú založené na priamej metóde merania individuálneho blahobytu.