Využitie modelov DCF pri tvorbe oceňovacích regresných modelov stanovenia trhovej hodnoty podniku - Belanová, Katarína, 1978-
Teoretické východiská problematiky. Modely diskontovaného cash flow (DCF). Pomerové ukazovatele trhovej hodnoty podniku.