Komerčný poistný trh - Drugdová, Barbora
Poistný trh a jeho vymedzenie. Slovenská asociácia poisťovní. Analýza vybraných ukazovateľov komerčného poistného trhu v Slovenskej republike za rok 2008. Technické poistné v životnom a neživotnom poistení. Zákon č.8/2008 Z. z. o poisťovníctve, v ktorom sa preberajú aj právne akty Európskych spoločenstiev a Európskej únie.