Podpora automobilového priemyslu v období krízy - Ferencz, Vojtech
Európsky automobilový priemysel pred krízou. Automobilový priemysel Slovenskej republiky pred krízou. Porovnanie údajov z roku 2000 a 2008. Dopady krízy na automobilový priemysel. Princípy podpory automobilového priemyslu. Stimuly pre automobilový priemysel - tzv. šrotovné.