<The> Analysis of Relationships among the Total Productivity, Profitability and Economic Value Added - Gregor, Milan
Analytické metódy dosiahnutej úrovne produktivity. Celkový model produktivity. Nulový bod celkovej produktivity. Rentabilita. Dupontova tabuľka rentability. Cesty zvyšovania rentability. PIMPS - Profit impact of market strategy. Rentabilita a nulový bod celkovej produktivity. Ekonomická pridaná hodnota (EVA - Economic value added). Vzťah medzi EVA a celkovou produktivitou.