security model for an operating system for security-critical applications in small office and home environment - Janáček, Jaroslav
Ochrana dát pri využívaní osobných počítačov. Vybrané aspekty bezpečnosti - utajenie a integrita. Bezpečnosť v malom podniku/úrade a v prostredí domácnosti. Príklady aplikácie. Model bezpečnosti. Ciele politiky informačného toku. Bezpečnosť informácií.