Vybrané rozdíly mezi posuzováním u daně z příjmů a DPH - Líbal, Tomáš
Vybrané problémy českého daňového systému. Najčastejšie chyby pri daniach z príjmu a daniach z pridanej hodnoty. Definícia osôb v rámci ekonomickej činnosti. Daňový náklad a ekonomická činnosť. Podmienky pre uplatnenie DPH a podmienky pre vznik dane z príjmu.