Zákon o účtovníctve s komentárom - Hudecová, Ivana
Zákon č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 504/2009 Z.z. Zákon upravuje rozsah, spôsob a preukázateľnosť vedenia účtovníctva a účtovnej závierky.