Kaizen odhadu dodávateľsko-odberateľského vzťahu v súvislosti s platobnou neschopnosťou odberateľa - Puchá, Nikoleta
Dodávateľsko-odberateľský vzťah v národnom meradle. Využitie kaizenu pri odhade rizika odberateľa aj s použitím informačných a komunikačných technológií.