Aktívna politika trhu práce v období hospodárskej krízy - Michaličková, Lenka
Nové trendy v aktívnej politike trhu práce v období od roku 2008 do súčasnosti a evalvácia nástrojov aktívnej politiky trhu práce za rok 2009. Politika zamestnanosti a systém aktívnych opatrení. Mechanizmy globálneho pôsobenia a nástroje celoplošného riešenia problému.