Aktuálne trendy udržania pracovných miest v období globálnej krízy - Mazák, Michal
Národný strategický referenčný rámec (NSRR) je základným strategickým dokumentom Slovenskej republiky na programovanie využívania fondov Európskej únie v rokoch 2007-2013. Operačný program pre zamestnanosť a sociálna inklúzia. Plán Európskej Komisie na podporu zamestnanosti. Rámcový program pre konkurencieschopnosť a inovácie.