Zasielateľstvo a cestná nákladná doprava bez koncesie - Poliak, Miloš
Zmeny v legislatíve, ktoré regulujú cestnú nákladnú dopravu a zasielateľstvo. Zákon č. 136/2010 Z.z. zaraďuje zasielateľstvo medzi viazané živnosti. Nové zákonné povinnosti zasielateľov. Cestná nákladná doprava - podnikanie bez živnosti. Medzinárodná cestná nákladná doprava.