Ďalšie vzdelávanie - významný faktor rozvoja ľudských zdrojov - Matulčíková, Marta, 1964-
Rozvoj ľudských zdrojov a vzdelávanie zamestnancov. Kríza, vzdelávacie aktivity, nedostatok finančných zdrojov. Globálna kríza v manažmente ľudských zdrojov. Možnosti zosúladenia vzdelávania s potrebami trhu práce.