Daňová a odvodová politika SR - Schultzová, Anna
Dane a ich vplyv na základné ekonomické veličiny ako sú investície, úspory, dopyt, ponuka práce, nákup tovarov a služieb. Efektívnosť vyberania daní. Daňový a odvodový systém v SR. Vertikálna a horizontálna spravodlivosť v slovenskom odvodovom systéme.