Desať rokov lisabonskej stratégie - Ilavská-Pistovčáková, Alena
Zhodnotenie desaťročného trvania lisabonskej stratégie. Dosah na rast zamestnanosti, hospodársky cyklus, vonkajšie vplyvy, verejná politika. Hlavným cieľom lisabonskej stratégie bolo zrýchlenie a skvalitnenie reforiem na národnej a európskej úrovni. Lisabonská stratégia a Stratégia EÚ 2020.