Outsourcing: decision making in case of outsourcing the company activity and management of outsourcing project - Milecová, Miroslava
Teoretický pohľad na pojem outsourcing. Základ analýzy, ktorá bola vypracovaná porovnaním mnohých literárnych prameňov. Materiál a metódy. Výskumné metódy, štatistické metódy deskriptívnej štatistiky. Výsledky.