Etická miera nezamestnanosti a miera príjmovej nerovnosti - Ivanová, Pavlína
Súčasná kríza a nový prístup k problému nezamestnanosti. Vývoj príčin hospodárskej krízy a príjmová polarizácia. Zamestnanosť a príjmová nerovnosť medzi jednotlivými odvetviami ekonomiky. Etická miera nezamestnanosti v globálnom hospodárskom raste.