ARIMA modely v praxi - Cakl, Arne
Grafická analýza časového radu vývoz tovarov a služieb Slovenskej republiky za obdobie rokov 1997-2009. Identifikácia modelu. Odhad a porovnanie identifikovaných modelov. Prognóza vývozu tovarov a služieb na obdobie 1Q 2010 – 4Q 2010.