Súčasný stav spolupráce verejného a súkromného sektora v cestovnom ruchu v Slovenskej republike - Pálfi, Andrea
Analýza stavu spolupráce verejného a súkromného sektora v cestovnom ruchu na príklade Nitrianskeho samosprávneho kraja. Výskum pomocou dotazníka, ktorého cieľom bolo zistiť názory zamestnancov miestnych samosprávnych orgánov na úseku cestovného ruchu na súčasný stav spolupráce súkromného a verejného sektora v ich obci. Výsledky výskumu.