Aktuálne možnosti využitia internetových zdrojov vo výučbe ruštiny ako cudzieho jazyka - Dulebová, Irina
Internet ako zdroj učebných materiálov pre študentov, ktorí študujú ruský jazyk ako cudzí. Možnosť využitia internetových verzií učebníc, on-line slovníkov, interaktívnych testov a diktátov, audio a video materiálov, vzdelávacích jazykových portálov a on-line verzií najpopulárnejších novín a časopisov v Ruskej federácii, osvedčených v pedagogickej praxi.