Mediálna kompetencia - Kunovská, Ingrid, 1976-
Pojem kompetencie. Identifikácia kľúčových kompetencií. Mediálne gramotný človek. Európska charta mediálnej gramotnosti. Osem kľúčových kompetencií podľa Referenčného rámca kľúčových kompetencií, ktorý prijal Európsky parlament a Rada v r. 2006.