[Implementácia učiacej sa organizácie na Ekonomickej univerzite v Bratislave] - Tokárová, Mária
Recenzia na vedeckú monografiu, ktorá prezentuje výsledky riešenia projektu Európskeho sociálneho fondu "Podpora implementácie učiacej sa organizácie v Bratislavskom samosprávnom kraji.