Reakcia politík zamestnanosti členských krajín EÚ na súčasnú krízu - Přívara, Andrej, 1983-
Politiky zamestnanosti členských krajín Európskej únie a rozsiahle reformy uskutočňované predovšetkým na základe doporučení OECD. Rozdiely v reakcii trhov práce členských krajín EÚ na súčasnú krízu. Politika udržania zamestnanosti a nezamestnanosťv krajinách EÚ.