Nízkonákladová letecká spoločnosť a jej marketing - Hajduová, Zuzana, 1974-
Analýza vykonaného prieskumu trhu jednej nízkonákladovej leteckej spoločnosti. Prieskum bol zameraný na zistenie spokojnosti dopytovaných respondentov s poskytovanými službami danej spoločnosti. V príspevku je uvedený popis a realizácia výskumu, výskumné metódy, výber respondentov a nástrojov, ktoré boli pri marketingovom prieskume použité. Výsledky sú štatisticky spracované a slovne interpretované.