Odraz globálního vývoje v podobách welfare state - Durdisová, Jaroslava
Welfare state ako myšlienkový koncept sociálnej politiky. Riešenie problémov sociálnej politiky. Rozdiely sociálnej ochrany medzi krajinami EÚ. Vplyv globálného vývoja na model welfare state. Príčiny vývoja a závislosť welfare state na sekundárnom prerozdelení zdrojov vytvorených trhom.