Předlužené domácnosti: nový jev české sociálně-ekonomické reality - Kotýnková, Magdaléna
Problematika zadĺženia českých domácností. Vývoj zadĺženosti a ohrozenie domácností úpadkom zo zadĺženia. Schopnosti domácností orientovať sa v súčasnom svete bankových i nebankových úverov. Príčiny a riziká zadlžovania domácností vo finančných inštitúciách.