<The> Evolution of the monetary policy transmission mechanisms of V4 countries - Bartóková, Ľudmila
Vývoj transmisných mechanizmov menovej politiky v krajinách V4. Monetárna politika od roku 1990 v jednotlivých krajinách V4. Inflačný pomer od roku 1999 v krajinách V4. Nominálny kurz pred a po zavedení eura. Nástroje monetárnej politiky centrálnych bánk.