Možnosti financování a podpor malých a středních podniků v České republice - Hornungová, Jana
Zdroje financovania malých a stredných podnikov v ČR. Podpory podnikania, ktoré môžu MSP využívať. Výpočet agentúr rôzneho zamerania, ktoré svojou činnosťou podporujú export a ďalšie činnosti. V dobe krízy je situácia v podnikateľskej činnosti v ČR málo priaznivá.