Vnímání družstev v České republice - Kozub, Michal
Pojem družstvo, renesancia družstevníctva v Čechách. Analýza faktorov, ktoré ovplyvňujú vstup a pôsobenie členov a zamestnancov v družstve. Motivácia k vstupu do družstva a imidž družstva. Výskum na základe dotazníkov.