Zlomové momenty pre sprostredkovateľské spoločnosti s Rastislavom Podhorcom o hľadaní spoločnej reči pri budovaní asociácie - Škriniar, Pavel, 1979-
S Rastislavom Podhorcom, generálnym riaditeľom a predsedom predstavenstva Alico Funds Central Europe, o skúsenostiach vo viacerých spoločnostiach, manažérskych pozíciách, splnených cieľoch a ďalších výzvach vo svete financií.