Situační vedení a analyza jeho použití v praxi - Kuchynková, Ladislava
Prezentácia dielčích výsledkov empirického výskumu, ktorý autorka realizovala dotazníkmi na vzorke respondentov a ktorého cieľom bolo zistiť, či v súčasnej praxi prevláda u jednotlivých manažérov určitý štýl vedenia, alebo či sú schopní prechádzať zo štýlu do štýlu, podľa vzniknutej situácie, t.j. aplikovať model situačného vedenia.