[Celostní management] - Lipták, František
Recenzia na publikáciu autorov J. Porvazníka a J. Ladovú - Celostní management. Publikácia vychádza už vo svojom štvrtom vydaní. Dve vydania sa realizovali v slovenčine s jedným paralelným v angličtine a dve v češtine. Publikácia je cenným prínosom pre manažérsku prácu ako v Českej republike, tak aj na Slovensku.