Procesný manažment ako nástroj zvyšovania výkonnosti organizácie - Gejdoš, Pavol
Procesný manažment a jeho vzťah ku ekonomickým výsledkom organizácie. Aplikácia procesného manažmentu vo vybranom nábytkárskom podniku na Slovensku.