Systém vzdelávania samosprávy na Slovensku - Čisárik, Peter
Význam vzdelávania v spoločnosti. Význam vzdelávania ako ekonomického statku. Celoživotné vzdelávanie. Systém vzdelávania pre samosprávu. Regionálne vzdelávacie centrá v niektorých slovenských mestách.