Informační technologie a Korejská republika - Hollmann, Viktor
Kórejská republika ako jeden z najvýznamnejších svetových hráčov v oblasti informačných a komunikačných technológií (IKT). Pre vývoj IKT založené inštitúcie - Kórejský inštitút vedy a Výskumný ústav elektroniky a telekomunikácií. Tri projekty, ktoré zmenili Kórejskú republiku. Masové používanie nových technológií.