Globálnu ekonomiku amortizuje hospodárska kríza - Hölcz, Róbert
Hospodárske a sociálne procesy ekonomiky. Negatívne dopady na účastníkov trhu. Nástroje menovej politiky. Nafúknutá bublina nereálne vykazovaného bohatstva. Deficit verejných financií. Štruktúra HDP. Financovanie mínusového hospodárenia. Záchrana pracovných miest a nezamestnanosť.