Exekučný poriadok - novela - Horváth, Edmund
Exekúcia príkazom na zadržanie vodičského preukazu. Lehota na poverenie exekútora. Náhrada trov konania. Signalizovanie dôvodov na zastavenie exekúcie. Exekúcia odpísaním z účtu v banke. Oznamovacia povinnosť exekútora k subjektom, súčinnosť.