Kľúčové kompetentnosti vysokoškolského učiteľa - Kravčáková, Gabriela
Charakteristika kompetentnosti. Rôzne typy kompetentností. Kompetentnosti vysokoškolského učiteľa. Štúdia I - Požiadavky fakúlt na uchádzačov o obsadenie funkcie vysokoškolského učiteľa. Štúdia II - Model kľúčových kompetentností vysokoškolského učiteľa.