Aspekty rozvoja ľudských zdrojov na regionálnej úrovni - Urbančíková, Nataša
Teoretické základy rozvoja ľudských zdrojov. Prístupy k rozvoju ľudských zdrojov. Rozvoj ľudských zdrojov v regióne. Strategické plánovanie rozvoja ľudských zdrojov v regióne.