Nejasná správa o konci dlhov - Tóth, Richard
Morálna zaviazanosť Európskej únie pomáhať ostatným členom eurozóny. Solidarita a kompenzácie. Záchranné pôžičky a fondy. Zdroj problémov a Grécko. Krajiny s najvyššími a najnižšími dlhmi. Opatrenia na strane veriteľov. Inflačné očakávania.