Hodnocení německého předsednictví v Radě Evropské unie - Klozar, Alexander
Inštitút predsedníctva v Rade Európskej únie. Právny základ predsedníctva. Vplyv predsedníctva. Hodnotenie predsedníctva Nemecka v Rade EÚ. Postoj Nemecka k európskej integrácii. Obnovenie reformného procesu. Berlínska deklarácia. Príprava a reformy zmlúv. Summit 21. a 22. júna 2007. Politika v oblasti energetiky a klímy.