Patrioti nádeje v boji proti kríze - Burák, Emil
Krízový mananžment ako súhrn čnností na monitorovanie rizikových činiteľov a analýzu bezpečnostných rizík. Hlavné úlohy a ciele krízového manažmentu. Jednota riadenia v krízových situáciách. Transparentnosť, etika a zodpovednosť v riešení problémov.