Ekoprodukty budú mať nové označenie - Kuľbagová, Katarína
V záujme ochrany spotrebiteľov a zvýšenia kredibility bioproduktov vstupuje od 1. júla 2010 do platnosti nové logo na označovanie ekologických produktov pochádzajúcich z ekologického poľnohospodárstva. Výrobky z tretích krajín.