Nebo ožíva - Prikryl, Pavol
Letecká nákladná preprava - rok 2009 - najhorší rok, aký odvetvie zažilo. Podľa prognózy by sa mal v roku 2010 svetový letecký priemysel zotaviť z krízy. Rekordné cargo v Bratislave.