Nový kariérový systém pedagogických zamestnancov na Slovensku a zvyšovanie kvality školy - Babiaková, Simoneta
Zákon o pedagogických zamestnancoch a postavenie učiteľov na Slovensku. Nový kariérový systém pedagogických zamestnancov, stupne a pozície. Profesijné kompetencie a osobnostný rozvoj učiteľa. Status chránenej osoby.