Spoločný audit - Compagnon, Mickaël
Spoločný audit (joint audit) - charakteristika. Spoločný audit - kľúčový prvok pre finančnú kontrolu. Prečo majú niektoré krajiny záujem o zavedenie spoločného auditu. Spoločný audit ako riešenie pre väčšiu kontrolu. V akých spoločnostiach na Slovensku by sa mohol vykonávať spoločný audit?