Historický vývoj manažmentu - Poniščiaková, Oľga
Počiatky súčasného manažérskeho myslenia. Prínos japonského manažmentu. Súčasný manažment sa orientuje na produkciu duševnej práce. Systém globálneho manažmentu. Budúcnosť manažmentu.