Príčiny nezáujmu absolventov základných škôl o učebné a študijné odbory technického zamerania v súvislosti s vyučovaním predmetu technika - Ondrejkovič, Augustín
Nezáujem o študijné a učebné odbory technického zamerania u absolventov základných škôl. Príčiny vzniknutého stavu ako výsledok podceňovania vyučovacieho predmetu Technika. Nedostatok kvalitných absolventov s technickým zameraním. Štátny vzdelávací program a reforma školstva. Efektívne riešenia.